© Rattery Tiqila 2019


Home De Rattery Koophoek Contact

Hier staan de opvang ratjes die op dit moment bij ons verblijven en een goed huisje zoeken. Wilt u meer weten over de ratjes kunt u altijd een mail sturen zodat wij een betere omschrijving van het karakter kunnen geven.

Email: Rattenopvangtiqila@hotmail.com

Laatste Update: 02-06-2019

Deze 7 jonge meiden zijn bij ons gekomen met 2 broertjes. Ze zullen tussen de 2/3 maanden oud zijn.
Alles is nog een beetje spannend maar het gaat al steeds beter! Ze moeten nog even goed aankomen en dan moet het helemaal goed komen!


Om zwangerschappen uit te sluiten mogen de meiden vanaf 17 juni verhuizen naar hun nieuwe huisje! De meiden zoeken een ervaren baasje.


Interesse in deze meiden of hun broers, ze kunnen gereserveerd worden!
ratterytiqila@hotmail.com


Deze 3 lieve meisjes zijn opzoek naar een geweldig huisje! De meiden zullen nu tussen 1 jaar en 1,5 jaar oud zijn. Ze hebben veel meegemaakt en gaan alleen naar een huisje met 5 sterren!

Ze zijn erg rustig maar wel heel nieuwsgierig. Oppakken vinden ze niet altijd leuk maar eenmaal bij je vinden ze het prima.


Meisjes mogen ook alleen verhuizen, bijvoorbeeld als gezelschap voor een eenzame dame!

Deze 2 lieve heren zijn samen bij ons gekomen. Ze zijn ongeveer 10 maanden oud en super lief en vooral tam! Ook naar andere ratten zijn ze erg lief , het koppelen met de andere jonge mannen ging erg makkelijk!


Heren verhuizen alleen samen!