© Rattery Tiqila 2019


Home De Rattery Koophoek Contact

 Deze 2 prachtige heren zijn samen met hun 7 zusjes bij ons gekomen.Ze zullen tussen de 2/3 maanden oud zijn.

2 onzeker heren, alles is nog eng. Elk geluidje is vreemd, groenten en fruit kennen ze niet en ook een hangmatje was onbekend voor ze .
Inmiddels zijn de heren in een paar dagen tijd al flink veranderd. Ze zitten graag in je nek en komen vanzelf al een beetje kijken.

Een ervaren baasje met geduld is wat ze zoeken!


Ze moeten nog even blijven maar vanaf 9 juni mogen ze verhuizen!

Heren verhuizen alleen samen!

Hier staan de opvang ratjes die op dit moment bij ons verblijven en een goed huisje zoeken. Wilt u meer weten over de ratjes kunt u altijd een mail sturen zodat wij een betere omschrijving van het karakter kunnen geven.

Email: Rattenopvangtiqila@hotmail.com

Laatste Update: 02-06-2019

Deze 7 jonge meiden zijn bij ons gekomen met 2 broertjes. Ze zullen tussen de 2/3 maanden oud zijn.
Alles is nog een beetje spannend maar het gaat al steeds beter! Ze moeten nog even goed aankomen en dan moet het helemaal goed komen!


Om zwangerschappen uit te sluiten mogen de meiden vanaf 17 juni verhuizen naar hun nieuwe huisje! De meiden zoeken een ervaren baasje.


Interesse in deze meiden of hun broers, ze kunnen gereserveerd worden!
ratterytiqila@hotmail.com


Deze 3 lieve meisjes zijn opzoek naar een geweldig huisje! De meiden zullen nu tussen 1 jaar en 1,5 jaar oud zijn. Ze hebben veel meegemaakt en gaan alleen naar een huisje met 5 sterren!

Ze zijn erg rustig maar wel heel nieuwsgierig. Oppakken vinden ze niet altijd leuk maar eenmaal bij je vinden ze het prima.


Meisjes mogen ook alleen verhuizen, bijvoorbeeld als gezelschap voor een eenzame dame!

Deze 2 prachtige heren zijn samen bij ons gekomen. Ze zullen ongeveer 6 maanden oud zijn.  2 hele lieve spontane mannen, super tam!

Heren verhuizen alleen samen!


Deze 2 lieve heren zijn samen bij ons gekomen. Ze zijn ongeveer 10 maanden oud en super lief en vooral tam! Ook naar andere ratten zijn ze erg lief , het koppelen met de andere jonge mannen ging erg makkelijk!


Heren verhuizen alleen samen!