© Rattery Tiqila 2019


Home De Rattery Koophoek Contact

Ratten opvang

Naast het fokken van tamme ratten vangen wij ook regelamtig ratjes op die niet meer bij hun baasje kunnen blijven wegens omstandigheden.

Wij zijn een tijdje opvang locatie geweest voor Rat&Roll en hebben dat met plezier gedaan. Er zijn zoveel ratjes die een goed huisje verdienen en daar werken wij graag voor!

De meeste ratjes die hier komen zullen herplaatst worden als dat mogelijk is. Ook zullen de dieren indien mogelijk hier gekoppeld worden aan andere ratten, onze ratten leven in groepen.

Kunt u wegen omstandigheden niet meer zorgen voor uw ratjes dan kunt u altijd een email sturen en kunnen we kijken naar een oplossing.


Bent u opzoek naar ratten en wilt u graag een goed huisje bieden? Stuur dan ook zeker een email voor de kogelijkheden. Onze opvang ratten zullen op de FB pagina van Rattery Tiqila te zien zijn!


Conact gegevens:

Rattenopvangtiqila@hotmail.com // Ratterytiqila@hotmail.com


Let op! Nummer alleen te gebruiken bij spoed! Het reserveren van rittens of vragen gaat altijd via de mail! Geen gehoor? Spreek uw boodschap in en we bellen zo snel mogelijk terug!